Veelgestelde vragen

1. Kosten Website

Komen er extra maandelijkse kosten bij kijken voor mij?

Nee, wij berekenen géén extra maandelijkse kosten. U betaalt voor het maken en opzetten van een Webpakket Light (2 pagina's) éénmalig slechts €299,- excl. BTW, voor een Webpakket Pro (5 pagina's) éénmalig slechts €399,- excl. BTW. Dat is tevens inclusief één jaar plaatsing op onze snelle servers. Daarna wordt het hostings- en onderhoudscontract van uw website voor telkens één jaar automatisch verlengd. De kosten hiervoor zijn jaarlijks €99,- excl. BTW.

Komen er extra kosten bij voor de domeinnaam en hosting van mijn website?

Nee, wij berekenen géén extra kosten voor de domeinnaam en hosting van uw website.

 • Wij claimen of verhuizen de domeinnaam voor uw website volledig GRATIS*
 • Ook hosten wij de website volledig GRATIS voor u

* Alleen voor de domeinnamen met de extensie .nl, .be en .com. Voor andere domeinnaam extensies zullen wij extra kosten in rekening moeten brengen, na goedkeuring van u uiteraard!

Komen er extra kosten bij voor het plaatsen van mijn logo op de website?

Nee, wij berekenen géén extra kosten voor het plaatsen van uw logo op de website. Onze webdesign afdeling plaatst uw logo eenmalig volledig GRATIS! U hoeft slechts alles via e-mail of via het bestelformulier aan te leveren.

Wordt mijn website leeg opgeleverd?

Nee, uw website wordt opgeleverd met standaard teksten en foto’s. U kunt deze zelf gaan aanpassen in het CMS systeem naar uw eigen inzien. Mocht uw bedrijf binnen 1 van onze bestaande branche websites vallen dan wordt de website in deze branche opgeleverd. Mocht uw branche er niet tussen zitten dan leveren wij een algemene website die u zelf kunt aanvullen met foto’s en teksten via ons gemakkelijke CMS.

2. Onze websites

Wat krijg ik allemaal?

 • Website van 2 pagina’s (Light), 5 pagina’s (Pro)
 • Gratis domeinnaam naar keuze of verhuizing van uw huidige domeinnaam*
 • Keuze uit 3 basis modellen met verschillende opties
 • Makkelijk verder uit te breiden
 • Website opmaak naar uw wensen en huisstijl
 • Contactpagina met Google Maps
 • Eigen emailadres + webmail
 • Incl. 1 jaar gratis hosting
 • Incl. standaard teksten en foto’s
 • Toegang tot ons Website Beheer Systeem (CMS)
 • Uitgebreide website statistieken (teller)
 • Social media Integratie
 • Goed vindbaar voor zoekmachines als Google, Bing etc.
 • Toegang tot onze zeer vriendelijke helpdesk
 • Dagelijks een backup van uw website
 • Geoptimaliseerde website voor tablets & mobiel
 • Plugins als o.a. Buienradar, Google Maps en Weer etc
 • Binnen 5 werkdagen online!

* Alleen voor de domeinnamen met de extensie .nl, .be en .com. Voor andere domeinnaam extensies zullen wij extra kosten in rekening moeten brengen, na goedkeuring van u uiteraard!

Ik wil door jullie de content laten aanpassen/beheren, kan dat?

Ja, dat kan. Hiervoor vragen wij een vergoeding van €50,- excl. BTW per uur. De teksten en foto’s dienen wel door u te worden aangeleverd, wij plaatsen deze dan voor u naar wens op de website.

Kan ik de lay-out ten allen tijde aanpassen van mijn website?

Nee, wij werken met vaste modellen, wij kunnen niet de lay-out veranderen van een model. Na de oplevering van uw website kunt u voor een vast bedrag van €99,- excl. BTW wel een ander model kiezen als u dat wilt.

3. CMS Beheersysteem

Wat voor een CMS Beheersysteem gebruiken jullie?

Wij hebben een eigen CMS Beheersysteem ontwikkeld om optimaal gebruikersgemak voor o.a. beginners te creëren. Deze blijven wij ook constant verder ontwikkelen om het gebruikersgemak te blijven verhogen.

Ik ben niet handig met computers, kan ik met het CMS Beheersysteem overweg?

Wij hebben een eigen CMS Beheersysteem ontwikkeld omdat de bekende CMS Systemen zoals Joomla, Wordpress, enz… te moeilijk en onduidelijk zijn bij het aanpassen van o.a. pagina’s, teksten en foto’s. Bij ons ligt de focus op gebruikersgemak, ons eigen CMS Beheersysteem is gemaakt met beginners & optimaal gebruikersgemak in gedachten, zodat werkelijk iedereen veranderingen kan doorvoeren op hun eigen website. Dus ook u!

Ben ik alles kwijt na een fout of storing?

Nee, maken elke nacht automatisch een back-up van al onze klanten! Mocht het dan toch fout gaan plaatsen we gewoon uw website terug.

Ik wil geen teksten en foto’s zelf toevoegen, kunnen jullie dat voor mij doen?

Ja, dat kan. Hiervoor vragen wij een vergoeding van €50,- excl. BTW per uur. De teksten en foto’s dienen wel door u te worden aangeleverd via de mail.

4. Uitbreiden

Kan ik de menu’s aanpassen en pagina’s toevoegen?

Ja, u kunt de namen in de menu structuren zelf aanpassen en afhankelijk van het Webpakket en het model zelf nog extra pagina’s of sub-pagina’s toevoegen.

Ik wil mijn website uitbreiden, maar jullie leveren dat niet standaard. Kan dat?

Er zijn verschillende opties voor het uitbreiden van uw gratis website. De volgende opties kunnen wij toevoegen aan uw website:

Uitbreiding Prijs excl. BTW
Extra pagina € 25,-
Fotogalerij € 50,-
Gastenboek € 50,-
Offerteformulier € 50,-
Extra e-mailadres € 25,-
Extra domeinnaam € 25,-
Extra domein .com / .info / .net € 50,-

5. Lay-out, vormgeving en design

Mijn bedrijf heeft een eigen huisstijl met eigen kleuren, verwerken jullie die in de website?

Ja, dat doen wij voor u o.a. door de kleuren van de door u aangeleverde huisstijl en/of logo over te nemen. Onze webdesigners houden altijd uw wensen in het oog bij het maken van uw eigen professionele website.

Jullie leveren websites in vaste branches, welke branches zijn dit?

Dat klopt, wij leveren complete websites voor vaste branches inclusief teksten en professionele foto's. Voor de volgende branches hebben wij kant en klare websites:

 • Administratiekantoren
 • Bouwbedrijven
 • Klusbedrijven
 • Rijscholen
 • Schildersbedrijven
 • Schoonmaakbedrijven

Mocht uw gewenste branche hier niet tussen zitten, dan kunt u kiezen voor de Branche "Overig". U krijgt dan een website opgeleverd met vulteksten en willekeurige foto's, deze kunt u dan zelf aanvullen met uw eigen teksten en foto's.

Uit welke modellen kan ik allemaal kiezen?

In totaal bieden wij 3 verschillende modellen aan, maar per model zijn er nog opties die u naar wens kunt uitkiezen. Mocht u vanaf uw gratis website willen overstappen naar een ander website model dan kost dit € 99,- excl. BTW. Om met de trends in de markt mee te gaan en onze klantvriendelijkheid te verhogen blijven wij constant onze modellen verbeteren en zullen we in de toekomst ook nieuwe modellen uitbrengen.

Waar vind ik deze modellen?

Hier kunt u de 3 succesvol bewezen modellen zien.

Wat als ik de website niet mooi vind?

Wij maken de website in een door u geselecteerd model helemaal in uw huisstijl. Voordat we de website opleveren, krijgt u nog een correctieronde waarin u eerst de website kunt beoordelen. Wat u niet mooi vindt kunt u eenmaal door ons laten aanpassen alvorens de website wordt opgeleverd (betreft alleen kleuren of logo, dus niet het veranderen van model!). Wilt u toch van model veranderen, dan kan dat ook tegen een vast tarief van €99,- excl. BTW (uw recht tot correctie ronde vervalt hierdoor wel!).

Ik heb nog geen logo of huisstijl…

Geen probleem! Dan kunnen wij voor u alvast de website (tijdelijk) met uw bedrijfsnaam (in tekst) en de door u gekozen kleuren afleveren totdat u een logo en huisstijl heeft. U kunt dan het logo door ons gratis achteraf laten plaatsen, de kleuren van uw website kunt u zelf achteraf makkelijk aanpassen in uw huisstijl.

Ik heb al een website. Kunnen jullie de inhoud overnemen?

Ja, we kunnen de huidige teksten, foto’s en logo gebruiken voor het maken van uw nieuwe website. Dit doen wij tegen een vast tarief van € 50,- excl. BTW per uur. U kunt uw domeinnaam + e-mailadres gewoon GRATIS behouden en GRATIS door ons laten verhuizen. Wel bent u zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de verhuistoken van uw domeinnaam.

Ik heb geen goed foto materiaal, hebben jullie goed foto materiaal?

Ja, wij hebben de beschikking tot hoogwaardige foto’s tegen een vergoeding van €2,- excl. BTW per hoogwaardige foto/afbeelding.

6. Hosting & domeinnaam

Ik heb al een domeinnaam, e-mail en hosting…

Geen probleem. Wij verhuizen uw domeinnaam* naar onze hosting provider. U krijgt van ons nieuwe instellingen voor uw e-mail. Uw e-mailadres kunt u gewoon blijven gebruiken. Het is vanwege veiligheid en service van onze websites niet mogelijk bij uw huidige hosting provider te blijven. Door met onze eigen hosting provider te werken kunnen wij u namelijk de beste garanties en kwaliteit bieden. U bent wel zelf verantwoordelijk voor het overzeten van de emails vanuit de oude mailbox.

* Alleen voor de domeinnamen met de extensie .nl, .be en .com. Voor andere domeinnaam extensies zullen wij extra kosten in rekening moeten brengen, na goedkeuring van u uiteraard!

Kan ik extra e-mailadressen krijgen?

Ja dat kan, het aantal e-mail adressen per Webpakket zijn bij Light - 1 en wij Website Pro - 3. Mocht u hier niet genoeg aan hebben dan kunt u voor €25,- excl. BTW een extra email adres aanvragen.

7. Zoekmachines & Vindbaarheid Google

Word mijn website gevonden door de zoekmachines?

Onze websites zijn optimaal gebouwd om goed geïndexeerd te worden door de grote zoekmachines. Wij dienen daarnaast ook standaard uw website in bij o.a. Google.nl, Bing.nl en Yahoo.nl zodat deze uw website zullen bezoeken en opnemen in hun index. Helaas kunnen wij geen garanties afgeven, maar doen er alles aan om uw website aan te bieden aan de zoekmachines.

Wilt u online toch nog beter vindbaar zijn? Dan zijn er verschillende opties waarmee wij u verder kunnen helpen. Wij kunnen voor u geoptimaliseerde webteksten schrijven zodat uw content relevanter wordt voor de zoekmachines. Daarnaast kunnen wij voor u adverteren op Google middels Google Adwords. Mocht u nog geen uitgebreide vermelding op Bedrijvenpagina.nl hebben dan kunt u zich hier vrijblijvend aanmelden.

8. Service

Als ik vragen heb, hulp nodig heb of contact wil leggen?

Dan kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens:

Bedrijvenpagina Nederland BV
Tel. 088 6655444
E-mail info@bedrijvenpagina.nl

Als ik wil overstappen naar een andere partij, kan dat?

Uiteraard kan dat. Doordat wij echter met een eigen ontwikkeld Website Beheersysteem werken (waardoor u uw website makkelijk zélf kunt beheren) is het helaas niet mogelijk om uw website integraal naar de nieuwe provider over te zetten, aangezien alle ingebouwde functionaliteiten dan niet meer werken.

Ik wil mijn abonnement opzeggen, hoe moet ik dat doen?

Als u uw hostings- en onderhoudscontract wil opzeggen, kunt u dat minimaal één maand voor afloop van het jaarcontract aan ons schriftelijk of via e-mail (info@bedrijvenpagina.nl) kenbaar maken. Onze overige contactgegevens vindt u hier.

Wat zijn de openingstijden? / Wanneer kan ik jullie bereiken?

Onze website is 24/7 bereikbaar. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 16:30 uur op tel. 088 6655444 of via e-mail info@bedrijvenpagina.nl.

Is een linkje naar jullie in de footer (onderaan de website) verplicht?

Ja, alle websites die wij opleveren krijgen een permanent linkje naar ons als ontwikkelaars van uw website en CMS Beheersysteem. U kunt deze laten verwijderen voor €99,- excl. BTW als u dat wilt.

9. E-mail instellingen

Hoe moet ik mijn e-mail programma instellen voor mijn mailbox op jullie server?

Hieronder vindt u handleidingen voor het instellen van de meest gebruikte e-mail programma’s.

Word  PDF  Microsoft Outlook Express (Windows XP)

Word  PDF  Microsoft Windows Live Mail (Windows 7)

Word  PDF  Windows 8 Mail

Word  PDF  Windows 10 Mail

Word  PDF  iPhone

Word  PDF  Android

Word  PDF  Apple Mac OSX

10. Overige vragen

Ik heb een algemene vraag over Bedrijvenpagina, mijn vermelding en / of over andere diensten van Bedrijvenpagina.nl

Voor overige vragen verwijzen wij u graag door naar de algemene pagina voor veelgestelde vragen van Bedrijvenpagina.

Ruime keuze Website modellen

Wij bieden verschillende website modellen om zo een website op maat aan uw bedrijf te kunnen leveren! 

Lees verder..

Vele klanten gingen u voor!

Wist u dat wij al meer dan 1.000 bedrijfswebsites hebben opgeleverd? Met onze websites bent u snel en goedkoop binnen 5 werkdagen online!

Lees verder..

Gratis website bij een vermelding!

Bij een uitgebreide vermelding op www.bedrijvenpagina.nl krijgt u nu een basis website gratis!

Lees verder..